Wat wordt nou bedoeld met de Crea-hoek?

Dat laat zich makkelijk omschrijven, zo makkelijk dat het ook weer onduidelijk wordt voor sommige mensen.
In de crea-ruimte kun je eigenlijk alles doen op het gebied van klein handwerk.
We hebben ruimte beschikbaar voor naaiwerk, klassiek handwerken, boetseren, speksteen
bewerken, mozaïeken, houtbranden, of wat je maar kunt verzinnen, zolang je een ander
maar niet in de weg zit.

Deze vrijheid is voor sommige mensen zo vrijblijvend dat ze eerst moeten komen kijken voor ze het begrijpen.
Gelukkig zijn er mensen die je hier prima in kunnen begeleiden.

Het mozaïeken wordt op dit moment vrij uitgebreid gedaan. Het leuke is dat daarvoor oud servies en wandtegeltjes gebruikt worden, die in de vorm van het te bekleden object of afbeelding gesneden en geschuurd worden.
Jong en oud vermaakt zich hier goed mee en het is voor iedereen (handig of niet zo handig) goed te doen met altijd een leuk resultaat.
Zo zijn er dit jaar veel mooie creaties, in mozaïek gemaakt.

Gofundme

Help ons aan een heringerichte Crea-hoek!

Beschermde donatie

Welkom! Wijkwerkplaats oost is een non-profit organisatie voor mensen die, om welke reden dan ook, buiten het arbeidsproces zijn gevallen. Wij bieden een goede en zinvolle tijdsbesteding, waarbij er de mogelijkheid is om creatief bezig te zijn in ons atelier en werkplaats. Ook ben je in alle tijden welkom voor een kop koffie of thee!
Omdat wij een non-profit organisatie zijn, vragen wij geen contributie. Dit kunnen wij bieden, doordat we zo nu en dan wat verkopen.
Wij willen onze Crea-hoek opnieuw gaan inrichten waarbij wij een samenwerking hebben aangegaan met “Het Talent Atelier” van KW1C betreffende het ontwerp.
De huidige Crea-ruimte is momenteel erg vol omdat hier gewerkt wordt, materialen worden opgeslagen en de werkstukken worden tentoongesteld.
Om dit te kunnen realiseren, hebben wij helaas toch een bredere financiële basis nodig. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig! Elke donatie is enorm waardevol voor ons. Deze Go Fund Me actie is geheel voor het mogelijk maken voor het herinrichten van Crea-hoek..
Help jij ons om dichterbij deze realisatie te komen?